TIETOA MEISTÄ

Maanrakennus Kaartoaho Oy on lahtelainen, Etelä-Suomessa toimiva luotettava yhteistyökumppani kaikenkokoisiin maanrakennusprojekteihin.

Yritystoimintamme lähti käyntiin vuonna 1993 kuormauspalvelua tarjoavana yksityisenä elinkeinonharjoittajana nimellä Tmi Pekka Kaartoaho. Vuodesta 1997 olemme kasvattaneet tunnettavuuttamme vastuullisena maanrakennusalan urakoitsijana toteuttaen laadukasta ja asiakaslähtöistä maanrakentamista Päijät-Hämeen sekä Uudenmaan alueella. Yhtiömuotomme muutettiin kommandiittiyhtiöksi vuonna 2010 ja osakeyhtiöksi vuonna 2020. Kotipaikkamme on Lahti.

Palvelumme ovat suunnattu omakotitalon ja vapaa-ajan asunnon rakentajille ja saneeraajille sekä yrityksille, kaupungeille ja kunnille.

Yrityksessämme työskentelee 7-10 ammattitaitoista työntekijää sesongista riippuen. Käytössämme on nykyaikainen kone- ja kuljetuskalusto.

Toiminta-alueena koko Etelä-Suomi.

Sopimus Kädet Oranssi Suomalainen

TOIMINTA-AJATUKSEMME

Maanrakennus Kaartoaho Oy:n toiminta-ajatuksena on toteuttaa laadukkaita, asiakaslähtöisiä ja sovitussa aikataulussa pysyviä maanrakennuspalveluita, sekä olla vastuullinen yhteistyökumppani erilaisissa maanrakentamiseen liittyvissä projekteissa.

Laatu

Toimintamme ja laatutavoitteemme ovat RALA ry:n hyväksymän laatujärjestelmän mukaisia. Tarkalla laadunvalvonnalla vaikutamme myös kustannusten ja riskien hallintaan.

Asiakaslähtöisyys

Työympäristömme kehittäminen ja henkilökuntamme jatkuva kouluttaminen takaavat asiakkaillemme motivoituneen ja osaavan yhteistyökumppanin. Tavoitteenamme on saavuttaa uusia asiakkaita tarjoamalla räätälöityjä maanrakennuspalveluja asiakkaidemme toiveet huomioiden.

Aikataulut

Valvomme aikataulun toteutumista ja puutumme ohjaustoimenpitein aikataulupoikkeamiin, mikäli poikkeamilla on vaikutusta maanrakentamisprojektin toteutukseen. Huolehdimme maanrakentamistöiden osalta myös oikeasta teknisestä toteutusjärjestyksestä.

Vastuullisuus

Meille vastuullisuus tarkoittaa lopputuotteen hyvää laatua, eli sopimuksen mukaisten velvoitteiden ja vaatimusten täyttymistä sekä sovituista suunnitelmista ja sopimuksista kiinnipitämistä. Kuulumme Luotettava kumppani -rekisteriin.

Luotettava Kumppani
AA Luottoluokitus